Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

AZTEC MONEY πλατφόρμα υπηρεσιών Χρηματοδότησης Εμπορίου



AZTEC MONEY  πλατφόρμα υπηρεσιών Χρηματοδότησης Εμπορίου
 
Με αφορμή ένα share στο Linked-in της  κας Fuenttes για την πλατφόρμα AZTEC MONEY, παραθέτω παρακάτω τη σχετική πληροφόρηση στα Ελληνικά που μπορείτε να βρείρε και μέσω σου συνδέσμου https://www.aztecmoney.com/gr.
Σύμφωνα με το ενημερωτικό φυλλαδιο (http://media.aztecmoney.com/brochure/Aztec-Brochure-Greek.pdf) η AZTEC MONEY είναι μια διεθνής αγορά ανοικτής πρόσβασης, η οποία προσφέρει υπηρεσίες Χρηματοδότησης Εμπορίου που ελέγχει ο έμπορος, με άμεση πρόσβαση σε μετρητά και με τους όρους που επιλέγει ο ίδιος.

Με μια πρώτη ανάγνωση η πλατφόρμα αυτή προσφέρει υπηρεσίες που προσομοιάζουν μεταξύ factoring και ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων (ΟΑΕΠ). Ο έμπορος μπορεί να βγάζει σε δημοπρασία το Τιμολόγιο πώλησης με τους δικούς του όρους, πράγμα που ίσως φανεί χρήσιμο σε εμπόρους και ιδίως σε εξαγωγείς, αφού έμμεσα μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική επιλογή για ρευστότητα.

Ο ιστότοπος της AZTEC ΜΟΝΕY :

Το ενημερωτικό φυλλάδιο (pdf) :

…και τα σχετικά video στο YouTube στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα :

Aztec Money. Τι είναι η Aztec Money;

Aztec Money. Πώς λειτουργεί

Aztec Money. Περιπτωσιολογική Μελέτη (Milagro - Uruguay)

Αν κάποιος έχει ήδη χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα θα ήταν χρήσιμο να κάνει share τις εμπειρίες του….

WCO publishes global standards on e-commerce

On  10 July 2018 , the WCO published the  Framework of Standards on Cross-Border E-Commerce   as adopted at the end of June 2018 by th...